5 πολύ περίεργες συναστρίες που δουλεύουν

5 πολύ περίεργες συναστρίες που δουλεύουν

Ο Ταύρος δεν ταιριάζει με Τοξότη. Είναι τόσο γνωστό ρητό, που στα 90s έγινε και σειρά. Εντάξει, αστυνομική σειρά, όχι σειρά για ζώδια, αλλά και πάλι. Υπάρχουν ορισμένα ζωδιακά ζευγαρώματα που απλώς δεν κολλάνε, και που δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσουν.

Υπάρχουν, όμως, και εκείνα που ενώ στην θεωρία θα έπρεπε να είναι μια συνταγή για καταστροφή, πέρα από κάθε προσδοκία την βγάζουν καθαρή και μπορούν να δημιουργήσουν τέλειες σχέσεις. Ποια είναι αυτά;

Λέων και Καρκίνος
Ακούστε μας: Είναι και τα δύο καλοκαιρινά ζώδια, που σημαίνει ότι εξαρχής έχουν ως κοινό παρονομαστή την αισιοδοξία τους. Αυτό το ζευγάρωμα μπορεί να συμβεί ιδανικά όταν και τα δύο άτομα συνειδητοποιήσουν (και αγαπήσουν) τα ελαττώματά τους, μετατρέποντάς τα σε προτερήματα. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μιας και η προστατευτική φύση του Καρκίνου βοηθά τον Λέοντα να νιώθει ασφαλής, που με την σειρά του προσφέρει στον Καρκίνο την επιβεβαίωση που τόσο επιζητά.

Κριός και Ζυγός
Η φωτιά και ο αέρας μπορεί να κάνουν πυρκαγιά στην κανονική ζωή, σε αυτό το ζευγάρι όμως δημιουργούν ένα φλογερό… δεν θα το πούμε πάθος, αν και σίγουρα δεν πρόκειται να λείπει ανάμεσά τους. Το τέλειο όμως με αυτούς τους δύο είναι ότι εκπροσωπούν την πιο “φιλική προς τον χρήστη” εκδοχή του στοιχείου τους, και μαζί μπορούν να είναι ένα ακαταμάχητο ή και ξεκαρδιστικό δίδυμο. Σίγουρα το τέλειο ζευγάρι για διπλά ραντεβού.

Αιγόκερως και Υδροχόος
Θεωρούνται και οι δύο ελαφρώς κρυόκ*λα ζώδια όσον αφορά τις κοινωνικές και ερωτικές τους επαφές. Και αυτό ακριβώς είναι που θέλουν, και το έχουν τιμή τους και καμάρι τους. Όταν είναι μόνοι, έχουν χρόνο και αποφασίζουν να τον περάσουν μαζί, μια χαρά ξέρουν να εκφράζονται. Την υπόλοιπη μέρα, όμως, θα προτιμούσαν να ασχολούνται με τις δουλειές τους, και να έχουν έναν σύντροφο που όχι μόνο να το σέβεται αυτό, αλλά να έχει εξίσου πολλές δουλειές για να μην νιώθουν ότι χάνεται η ισοτιμία στην σχέση.

Δίδυμοι και Σκορπιός
Γενικά, αυτό που λένε ότι οι Δίδυμοι είναι άπιστοι, δεν ισχύει. Ή, μάλλον, ισχύει αρκεί να προσθέσεις μετά ένα πολύ αναγκαίο “όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες τους”. Και οι ανάγκες τους είναι απλές, αλήθεια: Θέλουν πολλή προσοχή. Και οι Σκορπιοί είναι ειδήμονες στο να δίνουν πολλή, πολλή, πολλή προσοχή. Αυτό ικανοποιεί τους Διδύμους και τους κάνει να ξεχνούν την “σκοτεινή πλευρά” τους, που – ξανά – είναι απλώς αντίδραση όταν νιώθουν πως δεν είναι ευχαριστημένοι. Ο Σκορπιός θέλει έναν πιστό σύντροφο, και ένας ευχαριστημένος Δίδυμος είναι από τους πιο πιστούς.

Τοξότης και Παρθένος
Και εδώ νιώθεις σαν να σου λέμε Ταύρος με Τοξότη, επειδή τι είναι ο Παρθένος αν όχι η δημοσιοϋπαλληλίστικη εκδοχή του Ταύρου; Και θα κάνεις λάθος, επειδή ο Παρθένος πάνω απ’ όλα είναι ζώδιο σταθερό. Και οι Τοξότες χρειάζονται την σταθερότητα στην ζωή τους, όσο κι αν δεν θα το παραδεχτούν ποτέ. Ταυτόχρονα, οι Παρθένοι έχουν ανάγκη έναν πιο χαλαρό άνθρωπο δίπλα τους για να τους ξεκουνάει. Επειδή την αίσθηση της περιπέτειας μια χαρά την έχουν, θέλουν απλώς την κατάλληλη ώθηση για την ξεκλειδώσουν.

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts