Ψυχολόγοι και διακοσμητές συμφωνούν: Αυτό είναι το χρώμα που μας φτιάχνει τη διάθεση

Ψυχολόγοι και διακοσμητές συμφωνούν: Αυτό είναι το χρώμα που μας φτιάχνει τη διάθεση

Αγαπημένα χρώματα έχουμε όλες μας. Το ότι ένα χρώμα μπορεί να μας αρέσει και να το προτιμούμε στο ντύσιμο ή τη διακόσμηση του σπιτιού μας, όμως, δεν σημαίνει ότι κάνει απαραίτητα καλό στην ψυχολογία μας.

Για τους ειδικούς, παρόλα αυτά, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα που συνδέεται άμεσα με την καλυτέρευση της διάθεσής μας και τις ευχάριστες νότες στην αύρα και τον προσωπικό μας χώρα.

Για καλή μας τύχη, πρόκειται για ένα απόλυτα γυναικείο χρώμα. Μιλάμε για το γνωστό σε όλες μας dusty pink το οποίο ψυχολόγοι και διακοσμητές συστήνουν ανεπιφύλακτα για τον προσωπικό μας χώρο. Όπως όλα τα «ζεστά» χρώματα, έτσι κι αυτή η pastel απόχρωση του ροζ θεωρείται ιδανική για τη διακόσμηση του σπιτιού μας και κυρίως για το χρώμα των τοίχων μας.

Ψυχολόγοι αποκαλύπτουν τη «μαγική» λέξη που μας βοηθά να απαλλαγούμε από το άγχος

Σύμφωνα με έρευνες, το dusty pink έχει την ιδιότητα να βελτιώνει τη διάθεσή μας, να συμβάλλει στη θετική σκέψη και να καθιστά τον προσωπικό μας χώρο περιβάλλον με θετική αύρα. Κάτι που δεν συμβαίνει όταν τα ψυχρά χρώματα πρωταγωνιστούν.

Οι διακοσμητές επιμένουν πως η απόχρωση αυτή πράγματι σκορπά χαμόγελα, κυρίως λόγω της girly διάθεσής της. Και το καλύτερο; Δεν θεωρείται ιδανική μόνο για την κρεβατοκάμαρά μας μα και για το σαλόνι ή τους διαδρόμους του σπιτιού μας. Και όχι, φυσικά, μόνο στους τοίχους.

Την ίδια επίδραση έχει και όταν το επιλέγουμε στα έπιπλα, τα διακοσμητικά χώρου ή ακόμα και τις κούπες που χρησιμοποιούμε για να πίνουμε το τσάι ή τον καφέ μας!

Την ίδια ώρα, επισημαίνουν πως θετική επίδραση στην ψυχολογία μας έχει και το λιλά χρώμα, κυρίως όταν το επιλέγουμε για την κρεβατοκάμαρά μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βάσει μελετών τα ζευγάρια που έχουν προτιμήσει το συγκεκριμένο χρώμα, τείνουν να κάνουν περισσότερο σεξ.

Δεν τα λέμε εμείς κορίτσια, η επιστήμη!

ΠΗΓΗ

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts