Τι σκέφτεται στο ντους το κάθε ζώδιο;

Τι σκέφτεται στο ντους το κάθε ζώδιο;

Το ντους είναι μια ιερή στιγμή που μπορούμε να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο και το στρες του κόσμου να φύγει. Το νερό ξεπλένει τις αμαρτίες μας, αλλά επίσης και την σκόνη, τα μικρόβια και όλα εκείνα τα νεκρά κύτταρα με ξεραμένο ιδρώτα.

Εμείς αποφασίσαμε να παραβιάσουμε αυτή την ιερή στιγμή και να σου πούμε τι σκέφτεται ο εγκέφαλος του κάθε ζωδίου εκείνη την σύντομη στιγμή απόλυτης διαύγειας.

Κριός
Κάνω ντους. Είναι τόσο ευχάριστο. Μου αρέσει το ντους. Μου αρέσει η ζωή μου. Μου αρέσουν οι καραμέλες.

Ταύρος
Αυτό είναι το στήθος μου. Αυτά είναι τα πόδια μου. Ίσως πρέπει να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα μαλλιά μου είναι απαλά.

Δίδυμοι
(ήχοι από έξαλλο αυνανισμό)

Καρκίνος
Είμαι ευτυχισμένος. Το σύμπαν είναι ευγενικό. Αντανακλώ θετικότητα. Είμαι ευτυχισμένος. Το σύμπαν είναι ευγενικό. Αντανακλώ θετικότητα. Είμαι ευτυχισμένος. Το σύμπαν είναι ευγενικό. Αντανακλώ θετικότητα.

Λέων
Έρχεσαι συχνά σε αυτήν εδώ την μπανιέρα; …Ναι… Σ’ έχω πετύχει ξανά. Είσαι πολύ όμορφος… Κι εσύ το ίδιο… Με λένε Παναγιώτη. Τι σύμπτωση, και εμένα με λένε Παναγιώτη.

Παρθένος
Μπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλ

Ζυγός
(ήχοι από έξαλλο αυνανισμό μαζί με κλάμα)

Σκορπιός
Δεν σκέφτεται τίποτα. Το μυαλό του είναι κενό και κάθεται ακίνητος κάτω από το νερό όπως εκείνη η διαφήμιση της ΚΝΕ που έλεγε “Το χόρτο σε κάνει φυτό”.

Τοξότης
Τα ονόματά τους ήταν Τίνκι-Γουίνκι, Τίπσι, Λάλα και Πο!

Αιγόκερως
Τα NFTs (non-fungible tokens) είναι ηλεκτρονικά πιστοποιητικά πνευματικής ιδιοκτησίας που αποκτούνται μέσω κρυπτονομίσματος – ή είναι κρυπτονομίσματα; Σκατά. Τα NFTs (non-fungible tokens) είναι ηλεκτρονικά πιστοποιητικά πνευμ

Υδροχόος
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh I must confeeeeess that my lonelineeeess is killing me nooooow wgah’nagl fhtagn–

Ιχθείς
Το μόνο που θέλω… Είναι μια εγκεφαλική χημική ισορροπία… Που δεν θα βάζει αποσιωπητικά ακόμα και στον εσωτερικό μου μονόλογο…

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts