Συνάχι: Μήπως τόσα χρόνια φυσάτε τη μύτη σας με λάθος τρόπο;

Συνάχι: Μήπως τόσα χρόνια φυσάτε τη μύτη σας με λάθος τρόπο;

Ένα από τα πράγματα που δεν αντέχονται όταν έχουμε κρυολογήσει είναι το συνάχι. Η μύτη που τρέχει διαρκώς και δεν μας αφήνει να ανασάνουμε.

Μήπως όμως τόσα χρόνια φυσάμε λάθος τη μύτη μας και κάνουμε κακό στην υγεία μας; Επιστήμονες λένε τώρα πως δεν πρέπει να φυσάμε τη μύτη μας με όλη μας τη δύναμη επειδή έτσι κινδυνεύουμε να κάνουμε κακό στα αυτιά μας.
Μπορούμε επίσης να αποκτήσουμε από πονοκέφαλο μέχρι και διάτρηση οισοφάγου ή διάτρηση τυμπάνου στο αυτί και το μάτι.

Έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά απολύτως υγιών ανθρώπων που απέκτησαν προβλήματα επειδή σε κάποιο κρυολόγημα φύσηξαν πολύ δυνατά τη μύτη τους.
Για παράδειγμα υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα ακόμα και στην όραση από αυτό τον λόγο.

Για να μην ξεχάσουμε και τις απλές ρινοραγγίες που είναι πολύ συχνές στα κρυολογήματα από το δυνατό φύσημα της μύτης.

Έτσι λοιπόν οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να είμαστε πιο προσεκτικοί και να φυσάμε τη μύτη μας πιο σιγά. Προτείνουν μάλιστα την χρήση ειδικών διαλυμάτων καθαρισμού της ρινικής κοιλότητας ώστε να αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν το φύσημα.

ΠΗΓΗ

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts