Πώς να νιώσεις πιο σέξι όταν έξω έχει 40 βαθμούς

Πώς να νιώσεις πιο σέξι όταν έξω έχει 40 βαθμούς

Είναι μια μεγάλη πανανθρώπινη αλήθεια, που θα ‘λεγε κι η Τζέιν η Όστεν, ότι κανείς ποτέ δεν ένιωσε σέξι βουτηγμένος στον ιδρώτα, ντυμένος με το τρύπιο μακό της τηλεργασίας την ώρα που οι φίλοι του λιάζονταν στις παραλίες. Λύσεις όμως, φίλες και φίλοι, πάντα υπάρχουν σε προβλήματα σπουδαία σαν κι αυτά. Να μερικές.

Κάνε sexting. Είναι μάλλον το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις χωρίς φυσική παρουσία άλλου ανθρώπου. Αν δεν ξέρεις τι να πεις, εδώ έχει το Bustle 50 ολόκληρα παραδείγματα. 

Αν είσαι της πιο παλιάς σχολής, τηλεφωνικό σεξ. Πρακτικά είναι το ίδιο, με έξτρα μπόνους βαθιές φωνές και σέξι ανάσες.

Πειραματίσου με καλλιτεχνικό γυμνό, βγάζοντας φωτογραφίες τον εαυτό σου, είτε ως κομμάτι του προαναφερθέντος sexting είτε ανεξάρτητα.

Πειραματίσου και με ένα παγάκι σε επίμαχα σημεία –πηγαίνει τον αυνανισμό σε άλλα επίπεδα, και σε δροσίζει κιόλας, έξτρα μπόνους.

Αγόρασε ένα σούπερ σέξι μαγιό από το Asos ή άλλο online κατάστημα –και μετά μπες εδώ και χάζεψε τις παραλίες που θα το φορέσεις. 

Διάβασε λίγη erotica, μιλάμε για πολύ παρεξηγημένο λογοτεχνικό είδος, δεν είναι όλα αστεία Άρλεκιν ή κακογραμμένες 50 Αποχρώσεις. Να, δες εδώ μερικά καλά. Ή αν βαριέσαι να διαβάζεις αγγλικά και μας εμπιστεύεσαι τυφλά, ξεκίνα απλώς με την Ιστορία της Ο της Πωλίν Ρεάζ.

Μπες στο ντους και κάνε ολικό μποτέ –αποτριχώσεις, απολεπίσεις, μάσκες, τα πάντα, με το κρύο νερό να τρέχει.

Ε, και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, βάλε κλιματιστικό και φώναξε το αντικείμενο του πόθου σου σπίτι. Μέχρι και στάσεις για να μην (πολυ)ιδρώσετε σας έχουμε γράψει, τι άλλο να κάνουμε πια; 

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts