Πώς καταλαβαίνεις ότι κάθε ζώδιο πάει να σε χωρίσει

Κριός

Η συμπεριφορά του Κριού όταν θέλει να σε χωρίσει είναι σχετικά ξεκάθαρη. Στην αρχή απομακρύνεται. Μετά αργεί να απαντήσει στα μηνύματα και στα τηλέφωνα. Αρχίζει να τα μασάει σχετικά με το τι θα κάνετε το σ/κ. Δημιουργεί μια μεταβατική περίοδο μεταξύ σχέσης και χωρισμού.

Ταύρος

Αν είσαι με έναν Ταύρο δε θα καταλάβεις ότι θέλει να χωρίσετε. Νομίζεις ότι απλά είναι κακοδιάθετος. Αρχίζει και παραπονιέται για τα πάντα. Γιατί κάνεις φασαρία ενώ πλένεις τα πιάτα; Γιατί όταν κοιμάσαι αναπνέεις βαριά;

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα απομακρυνθεί με διαφορετικό τρόπο από τον Κριό. Όποτε βρίσκεστε, δε θα ξεκινήσει συζητήσεις -ενώ είναι μία από τις αγαπημένες του ασχολίες- δε θα κάνει κίνηση να σε φιλήσει, να σε αγκαλιάσει ή να κάνει σεξ μαζί σου.

Καρκίνος

Εκεί που ο Καρκίνος σου έδινε αναφορά μέχρι και για το αν έφτιαξε τη γαριδομακαρονάδα με σκόρδο ή κρεμμύδι, αν θέλει να χωρίσετε, θα αρχίσει να σου λέει μόνο τα απαραίτητα -κι αυτό επειδή είναι τυπικός. Θα σε παραξενέψει η συμπεριφορά του Καρκίνου και θα καταλάβεις γρήγορα ότι το πάει για χωρισμό.

Λέων

Σταματά να ενδιαφέρεται. Σταματά να παραδέχεται τα λάθη του. Σταματά να ζηλεύει. Σταματά να παραπονιέται για τα δικά σου λάθη∙ αν ξεχάσεις να τον πάρεις τηλέφωνο για παράδειγμα. Δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να τσακωθεί.

Παρθένος

Οι αντιδράσεις του Παρθένου συνάδουν τέλεια με την ιδιοσυγκρασία του. Αν σταματήσει να σε θέλει, αρχίσει να επικεντρώνεται στα αρνητικά σου. Σ’ τα τονίζει και αρχίζει να τσακώνεται μαζί σου. Προσπαθεί να σου δώσει λόγους να τον χωρίσεις εσύ.

Ζυγός

Όταν ένας Ζυγός σε θέλει, θα σου φερθεί με στοργή και θα σε φροντίσει όσο περισσότερο μπορεί. Αν αρχίσει να ξενερώνει θα παρατηρήσεις ότι θα σταματήσει να σου λέει «σ’ αγαπώ» και θα σταματήσει να είναι απέναντι σου αυτός ο γλυκούλης Ζυγός που ξέρεις.

Σκορπιός

Θα αρχίσει να γκρινιάζει για τη σχέση. Θα ξεθάψει ιστορίες και τσακωμούς που τον «επηρέασαν» και δεν μπορεί να ξεχάσει. Θα αρχίσει να αμφιβάλει για το κατά πόσο ταιριάζετε και κάνετε καλό ο ένας στον άλλο. Θα σε κουράσει πάρα πολύ ο Σκορπιός.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα αρχίσει να συγκρίνει τη σχέση σας με οποιαδήποτε άλλη σχέση του περίγυρού σας. Γιατί οι τάδε ταξιδεύουν τόσο; Γιατί οι άλλοι είναι πιο ανεξάρτητοι; Όλες οι άλλες σχέσεις θα είναι καλύτερες από τη δική σας.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Στην αρχή θα το βλέπεις στο βλέμμα του∙ θα φαίνεται σκεπτικός και διστακτικός όποτε πάει να σε αγκαλιάσει. Μετά θα γίνει ειλικρινής μαζί σου και θα σου πει ότι η σχέση δεν τσουλάει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πρώτα θα χωρίσει μέσα του. Θα πενθήσει σιωπηλά, κάποιες φορές δεν αποκλείεται να σε κοιτάξει και να δακρύσει. Επειδή θα νιώθει ενοχές που του πέρασε και θέλει να χωρίσετε, θα κλειστεί πάλι στον εαυτό του.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι θέλει να χωρίσει θα αρχίσει να είναι διστακτικός με το μέλλον της σχέσης και θα το καταλάβεις επειδή θα σταματήσει να συζητά για το αγαπημένο του θέμα: το τι θα κάνετε σε δύο μήνες ή σε δύο χρόνια από τώρα.

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts