Πώς θα εξελιχθεί η ανθρωπότητα τα επόμενα 1000 χρόνια (vid)

Πώς θα εξελιχθεί η ανθρωπότητα τα επόμενα 1000 χρόνια (vid)

Με την τεχνολογία να βελτιώνει την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής του ανθρώπου, πολλά είναι τα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τα επόμενα 1000 χρόνια.
Το πιο πιθανό είναι το ανθρώπινο γένος να είναι πιο ψηλό, αφού ο μέσος Αμερικάνος έχει ήδη αποδεδειγμένα ψηλώσει τα τελευταία 130 χρόνια.

Είναι επίσης πολύ πιθανό οι άνθρωποι να κυκλοφορούν με προσθετικά μέλη που θα αμβλύνουν το εύρος των αισθήσεών τους, όπως για παράδειγμα όραση με ακτίνες Χ, ακοή υπερήχων, βιονικά μάτια κτλ.

Σε μοριακό επίπεδο οι σοβαρές ασθένειες που τώρα μαστίζουν την ανθρωπότητα και είναι υπεύθυνες για εκατομμύρια θανάτους δε θα έχουν τη δύναμη να νοσούν τον πληθυσμό αφού το ανθρώπινο DNA αναμένεται να εξελιχθεί για να προτατεύσει την επιβίωση του ανθρώπου.

Αν κάποιοι άνθρωποι μετοικήσουν στον Άρη, τότε λόγω της περιορισμένης ηλιακής πρόσβασης στον πλανήτη θα δουν τις κόρες των ματιών τους να διαστέλλονται για να επιτρέπουν την όρασή τους. Επίσης οι κάτοικοι του Άρη θα είναι πιο ψηλοί από τους αντίστοιχους στη γη, αφού λόγω της περιορισμένης βαρύτητας το κενό ανάμεσα στους σπονδύλους τους θα μεγαλώσει ως αποτέλεσμα να ψηλώσουν.

Για να μάθετε περισσότερα δείτε το παρακάτω βίντεο:Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts