Πώς θα «βγεις» ραντεβού εν μέσω καραντίνας

Πώς θα «βγεις» ραντεβού εν μέσω καραντίνας

Η μοίρα σας έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Γνωριστήκατε λίγο πριν την καραντίνα, βγήκατε και ένα-δύο ραντεβού, είδατε ότι δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας ο ένας πάνω από τον άλλο και μετά σας χώρισε η καραντίνα.

Μην το βάζετε κάτω, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θα τσαλαβουτάτε στα νερά και σαν ρομαντικά πιτσουνάκια θα ρίχνετε ο ένας νερό στον άλλο. Μέχρι τότε, μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι από αυτά.

Χρησιμοποίησε το 6

Πριν βιαστείς να μας λιθοβολήσεις, άκουσε μας πρώτα. Αν μένετε κοντά, μπορείτε να βγείτε μία βόλτα μαζί για τζόκιν ή για να κάνετε ποδήλατο. Αν πάλι σας χωρίζουν χιλιόμετρα, μπορεί να βγει ο καθένας στη γειτονιά του για περπάτημα και να κάνετε βιντεοκλήση. Ναι κι από το σπίτι γίνετε αυτό, αλλά η αίσθηση όταν είσαι έξω είναι εντελώς διαφορετική.

Το αλκοόλ δεν έχει απαγορευτεί

Δεν μπορείτε να πάτε στο αγαπημένο σου κοκτεϊλάδικο και να το ρίξετε στα μοχίτο και στις μαργαρίτες. Μπορείτε όμως να φτιάξετε σπιτικές μαργαρίτες, να ανοίξετε κάμερα και να μεθύσετε από απόσταση. Αν γίνεις λίγο -τόσο δα- αισιόδοξος/η θα σκεφτείς ότι έχει πολλά θετικά το ραντεβού για αλκοόλ μέσω βιντεοκλήσης. Αν πεις κάτι που δεν πρέπει, μπορείς να το ρίξεις στο μικρόφωνο ή στη σύνδεση.

Δείτε μία ταινία μαζί

Γίνει λίγο πιο pro αναφορικά με τις βιντεοκλήσεις σου. Κατέβασε ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να διαμοιραστείς την οθόνη σου. Ένας από τους δύο θα βάλει την ταινία, θα μοιραστεί την οθόνη του με τον άλλο και θα συγχρονιστείτε τέλεια. Αν δεν το επιτρέπει ο τεχνολογικός σας εξοπλισμός, βάλτε την ταινία ταυτόχρονα (με το 3 πατάς το play, 1-2-3) και κάντε βιντεοκλήση με το κινητό.

Μαγειρέψτε μαζί

Ναι, οκέι, δε θα διαφωνήσουμε ότι είναι λίγο άχαρο να «βγαίνεις» έτσι ραντεβού, αλλά τα όπλα που έχεις πρέπει να τα εκμεταλλευτείς. Μη μαγειρέψετε διαφορετικά φαγητά. Επιλέξτε μία συνταγή που σας κάνει κλικ κι αρχίστε να μαγειρεύετε μαζί. Εμπνευστείτε κι από το μάστερ σεφ. Όποιος έχει το πιο ευπαρουσίαστο στήσιμο διαλέγει ταινία.

 Ήρθε η ώρα για λίγη παιδεία

Υπάρχουν τόσα μουσεία που προσφέρουν εικονικές περιηγήσεις. Κι όχι μόνο ελληνικής καταγωγής, μπορείτε να περιηγηθείτε ακόμη και στο μουσείο του Βατικανού. Τώρα που έχετε την ευκαιρία να «επισκεφθείτε» τόσο εμβληματικά μουσεία, μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Άλλωστε, έχει περισσότερο ενδιαφέρον να πηγαίνεις με παρέα σε μουσείο και να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.

Παίξτε κάποιο παιχνίδι online

Να μια ιδέα: μπορείτε να παίξετε Quizdom. Ή να διαλέξετε ένα από όλα αυτά τα παιχνίδια του Facebook. Ή αυτά τα πανεύκολα που προσφέρει η εφαρμογή του Messenger. Προσπαθήστε να μη μιζεριάζετε, αδράξτε όποια ευκαιρία σας δίνετε∙ μόνο έτσι θα τσουλήσει ο χρόνος.

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts