Πόσο πρέπει να περπατήσετε για να χάσετε 1 κιλό

Πόσο πρέπει να περπατήσετε για να χάσετε 1 κιλό

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους σωματικής άσκησης είναι το περπάτημα κι αν είστε διατεθειμένοι να το βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα, σύντομα θα δείτε και ορατά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας

Μέσα σε λιγότερο από πέντε μήνες, μπορείτε να χάσετε 10 κιλά, χωρίς να πηγαίνετε γυμναστήριο ή να κάνετε κάποια αυστηρή δίαιτα.

Επιπλέον, το περπάτημα θα βοηθήσει στην σωστή ροή του αίματος σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της καρδιαγγειακής σας υγείας.

Ο αριθμός των θερμίδων που μπορείτε να κάψετε είναι ανάλογος με το σωματικό σας βάρος και τον ρυθμό με τον οποίο περπατάτε.

Π.χ. αν η ταχύτητα βαδίσματός σας είναι στα 6,4 χλμ/ώρα, μπορείτε να κάψετε 400 θερμίδες ανά ώρα. Για να χάσετε μισό κιλό ανά εβδομάδα:

– 1,5 χλμ = 2.000 βήματα και 100 θερμίδες που καίγονται

– 0,5 κιλά = 3.500 θερμίδες

– Απώλεια βάρους 0,5 κιλών την εβδομάδα = 500 θερμίδες ανά ημέρα

– Για να χάσετε λοιπόν 0,5 κιλό ανά εβδομάδα, θα πρέπει να προσθέσετε 10.000 βήματα στην ημέρα σας

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts