Νερό και λεμόνι: Ένας μύθος που πιστεύαμε χρόνια καταρρίφθηκε

Νερό και λεμόνι: Ένας μύθος που πιστεύαμε χρόνια καταρρίφθηκε

Κοίτα, γενικά, δεν μας αρέσει να σου την χαλάμε, αλλά υπάρχουν μερικές συνήθειες που έχεις οι οποίες δεν είναι και τόσο καλές. Και δυστυχώς, αυτή την φορά θέλουμε να σου πούμε κάτι για την υγιεινή των δοντιών σου.
Και όμως, η καθημερινή συνήθεια που καταστρέφει τα δόντια σου είναι κάτι που πίνεις. Εντάξει, ο οδοντίατρος σε κανέναν δεν αρέσει αλλά θα πρέπει κανονικά να είναι οι καλύτεροί σου φίλοι. Η στοματική σου υγεία είναι πολύ σημαντική.

Το νερό με λεμόνι και lime μπορεί να είναι καταστροφικό για τα δόντια σου. Ξέρουμε ότι κατά κάποιο τρόπο έχει γίνει «μόδα» το νερό με λεμόνι, όμως, δεν είναι και τόσο καλό τελικά όσο πιστεύεις.

Το λεμόνι και το lime περιέχουν οξύ, κια αυτό είναι ένα μεγάλο όχι όταν μιλάμε για στοματική υγιεινή. Τα όξινα στόματα μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια δοντιών, καταστροφή του σμάλτου και άσχημη αναπνοή.

Μην ακολουθείς πιστά τις μόδες. Μπορεί το λεμόνι με το νερό να κάνει καλό στον οργανισμό σου (βέβαια, οι γιατροί δεν συμφωνούν ούτε σε αυτό). Αλλά στα δόντια κάνει πολύ κακό.

Για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον, και για να έχεις τον οδοντίατρό σου ικανοποιημένο, απλά επέλεξε να πίνεις το παραδοσιακό, πατροπαράδοτο νερό.

ΠΗΓΗ

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts