Η δωρεά οργάνων, ένα μοναδικό δώρο ζωής

Η δωρεά οργάνων, ένα μοναδικό δώρο ζωής

Ζωή, θάνατος, ζωή. Μια αλυσίδα με κρίκους από δύσκολες καταστάσεις και αντικρουόμενα συναισθήματα. Με θρήνο και λύτρωση. Με δάκρυα χαράς και λύπης. Η δωρεά οργάνων είναι δώρο ζωής.

Είναι μια μεγαλειώδη πράξη προσφοράς και αγάπης. Ένα ιατρικό θαύμα που συντελείται μέσα από περίσσευμα ψυχής ανθρώπων που από το μαύρο του θανάτου κατάφεραν να δουν το εκθαμβωτικό λευκό της ζωής.

Οι αριθμοί δίνουν το στίγμα της σπουδαιότητας της ιδέας και της πράξης. Ένας δότης μπορεί να προσφέρει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής σε έως και 20 ασθενείς που καρτερικά και επώδυνα περιμένουν σε λίστες την στιγμή της σωτηρίας τους.

Η μεταμόσχευση είναι μονόδρομος για την τελικού σταδίου ανεπάρκεια καρδιάς, ήπατος και πνεύμονα και η μόνη αποτελεσματική λύση για τους νεφροπαθείς. Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων χρόνων οι δωρεές οργάνων στην χώρα μας παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Πηγή: zeis-mesa-mou.blogspot.com

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts