Εσύ ξέρεις τη χρήση του κάθε μαχαιριού;

Εσύ ξέρεις τη χρήση του κάθε μαχαιριού;

Έχεις αγοράσει ή σου έχουν κάνει δώρο ένα σούπερ σετ με μαχαίρια αλλά δεν ξέρεις που χρησιμεύει το καθένα;

Εμείς θα σου δείξουμε τις χρήσεις των βασικότερων μαχαιριών που χρειάζεσαι στην κουζίνα σου για να δημιουργήσεις υπέροχες συνταγές σαν πραγματικός σεφ!

Μαχαίρι του σεφ

Το μαχαίρι του σεφ έχει φαρδιά λεπίδα που στενεύει στην άκρη. Αρχικά, το χρησιμοποιούσαν για να κόβουν τα μεγάλα κομμάτια κρέατος. Πλέον, χρησιμοποιείται και για κρέας και για λαχανικά και είναι από τα βασικότερα μαχαίρια που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου.

Μαχαίρι για φιλετάρισμα

 

Μαχαίρι του ψωμιού

To ιδανικό μαχαίρι για το ψωμί. Είναι μακρόστενο με δοντάκια στις άκρες για να μη θρυμματίζετε το ψωμί καθώς το κόβουμε.

Ψαλίδι

Αν και δεν το χρησιμοποιούμε συχνά, μάλλον θα έπρεπε να το κάνουμε. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες έχει πολλές χρήσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Μπαλτάς

Ένα από τα συνηθισμένα φονικά όπλα του κινηματογράφου! Είναι ιδανικός για να κόβεις κρέας με κόκαλο. Δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και σίγουρα δεν είναι το πιο απαραίτητο μαχαίρι της κουζίνας σου!!

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts