Αυτός είναι ο μήνας του χρόνου με τους περισσότερους θανάτους

Αυτός είναι ο μήνας του χρόνου με τους περισσότερους θανάτους

Η κάθε εποχή του χρόνου έχει τις δικές της χάρες. Είναι όμως και μια εποχή… και συγκεκριμένα ένας μήνας που έρευνες έχουν δείξει πως πρέπει να θεωρείται ο πιο θεωρείται ο πιο θανατηφόρος του χρόνου. Ποιος είναι αυτός;

Οι περισσότερες μελέτες έχουν δείξει ότι ο Ιανουάριος και μάλιστα η πρώτη του μέρα, είναι η πιο θανατηφόρα ολόκληρου του έτους. Μάλιστα, φαίνεται πως αν καταφέρει να τη γλιτώσει κάποιος εκείνη τη μέρα, έχει αποφύγει και τους κακούς οιωνούς που τη συνοδεύουν.

Σύμφωνα όμως με νέα στατιστικά στοιχεία, όμως, ο Μάρτιος, αποδεικνύεται ότι είναι και αυτός ένας από τους πιο θανατηφόρους μήνες του έτους. Το «ημερολόγιο θανάτου» που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει ότι πάνω από 221.000 θάνατοι συνέβησαν τον Μάρτιο τα τελευταία πέντε χρόνια στη Βρετανία, γεγονός που αντιστοιχεί στο 9% του συνόλου των 2,4 εκατ. θανάτων ολόκληρου του έτους.

Γι, αυτό, οι ειδικοί συνιστούν περισσότερη προσοχή μιας και την Παρασκευή ξεκινά ο πιο «επικίνδυνος» μήνας, ο Μάρτιος.
Ωστόσο, τα στοιχεία του Γραφείου Στατιστικής της Βρετανίας αναγνωρίζουν τον Ιανουάριο ως τον πιο θανατηφόρο μήνα – με σχεδόν 50% περισσότερους θανάτους από τον πιο «ασφαλή» μήνα, τον Αύγουστο.

Ο καλοκαιρινός μήνας, παρά το γεγονός ότι αποτελείται από 31 μέρες, αντιπροσωπεύει μόλις το 7,4% των θανάτων ολόκληρου του έτος.

Ο Φεβρουάριος, παρά το γεγονός ότι έχει λιγότερες μέρες από τους υπόλοιπους μήνες, είναι ο δεύτερος πιο θανατηφόρος μήνας.
Πάνω από 216.000 άτομα πέθαναν κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου την τελευταία πενταετία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts