Αυτός είναι ο λόγος που αντιπαθείς κάποιον και δεν μπορείς να τον φανταστείς!

Αυτός είναι ο λόγος που αντιπαθείς κάποιον και δεν μπορείς να τον φανταστείς!

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που τους αντιπαθείς από την πρώτη στιγμή. Θέλεις το ένστικτο; Θέλεις το βλέμμα τους που απλά δεν σου αρέσει; Υπάρχει ένας λόγος που αντιπαθείς κάποιον και δεν σου περνά από το μυαλό.

Μπορεί να αντιπαθείς κάποιον επειδή έχετε κάποιο προηγούμενο, επειδή δεν σου αρέσει ο χαρακτήρας του, επειδή έχει πληγώσει κάποιο δικό σου πρόσωπο. Απ’την άλλη ίσως το υποσυνείδητό σου σου λέει πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι «κατάλληλος» και σου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Οι έρευνες σου λένε ποιος είναι ο λόγος που αντιπαθείς κάποιον και πραγματικά δεν μπορείς να τον φανταστείς!

Τελικά το concept του beauty sleep δεν είναι απλώς ένας έξυπνος τρόπος διαφήμισης καλλυντικών, αλλά θέλει προσοχή. Σύμφωνα με μια έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο Society Open Science Journal, αν δεν κοιμάσαι αρκετά σε κάνει λιγότερο ελκυστικό, λιγότερο υγιή και βλάπτει την κοινωνική σου «εικόνα».

Η έρευνα αποκάλυψε πως η έλλειψη ύπνου και η κουρασμένη όψη δεν έχουν μόνο άμεση σχέση με την υγεία και την ομορφιά, αλλά οι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με κάποιον που φαίνεται κουρασμένος και μη υγιής.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ένα Ινστιτούτο στην Σουηδία και οι ερευνητές φωτογράφισαν 25 άνδρες και γυναίκες χωρίς makeup αφού είχαν κοιμηθεί 8 ώρες για δύο συνεχόμενα βράδια. Οι ερευνητές στη συνέχεια εμφάνισαν μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες οι συμμετέχοντες κοιμήθηκαν 4 ώρες για δύο συνεχόμενα βράδια.

Στη συνέχεια αυτές οι φωτογραφίες προβλήθηκαν σε μια ομάδα από 122 αγνώστους οι οποίοι έπρεπε να αξιολογήσουν την κάθε φωτογραφία για την ελκυστικότητα, την υγεία, τον ύπνο και την εμπιστοσύνη.

Φυσικά, οι άνθρωποι που είχαν κοιμηθεί λιγότερες ώρες πήραν και χαμηλότερες βαθμολογίες. Και η ομάδα που βαθμολογούσε αποκάλυψε πως δεν θα ήθελαν να συναναστραφούν με αυτούς τους ανθρώπους ενώ μπορεί να απόφευγαν ακόμη και το eye contact με αυτούς τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την έρευνα, η εμφάνιση ενός μη υγιούς προσώπου, είτε λόγω έλλειψης ύπνου, είτε για άλλο λόγο, μπορεί να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς που σου λένε να αποφύγεις μια αρρώστια κι έτσι αυτόματα αποφεύγεις αυτούς τους ανθρώπους.

ΠΗΓΗ

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts