Απίστευτη μεταμόρφωση… Δείτε πώς βάφει ένα απλό σέικερ και το κάνει σούπερ (vid)

Απίστευτη μεταμόρφωση… Δείτε πώς βάφει ένα απλό σέικερ και το κάνει σούπερ (vid)

Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κανείς να μεταμορφώσει -κυριολεκτικά- ένα απλό inox σέικερ σε… υπερπαραγωγή χρωμάτων!

Ο άντρας που θα δείτε στο βίντεο να το κάνει, σαφώς και έχει όλη την απαραίτητη γνώση και τον εξοπλισμό, γι’ αυτό και καλό θα είναι -αφού μόνο ακίνδυνο δεν δείχνει- να μην επιχειρήσετε να τον μιμηθείτε.

Μπορείτε, ωστόσο, να δείτε βήμα βήμα τη διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο πετυχαίνει το στόχο του, που είναι αυτό το υπέροχο σέικερ που βλέπετε στη φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο:

Source: How to powder coat cups at home with decals by DADDIY

ΠΗΓΗ

Source link

Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι Δουλεια απο το σπιτι

Wellbeing Detox – 60 caps

Wellbeing Detox – 60 caps

Αποτοξίνωση του οργανισμού με 100% φυσικά συστατικά. Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργείται με βάση φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποστηρίζουν τις διαδικασίες...

Σας ενδιαφερουν

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION λειτουργεί σαν μια μηχανή χρόνου χάρη στη φυσική ρετινόλη μαζί με άλλα ευεργετικά συστατικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTIONΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.νέα σειρά καλλυντικών RETILUTION

Τελευταια Posts